Jeftini letovi Niš

jeftini letovi Nis, INI, aerodrom konstantin veliki, Letovi Nis
Jeftini letovi do Nisa su mogući preko aerodroma Konstantin Veliki (INI) koji se nalazi u Nišu. Letite do nas po jako povoljinim cenama letova.

Jeftine avio karte

Jeftini letovi do Nisa su mogući preko aerodroma Konstantin Veliki (INI) koji se nalazi u Nišu. Letite do nas po jako povoljinim cenama letova. Od 2015. najveće kompanije jeftinih letova Wizz Air i Ryanair, u ovom delu Evrope, su počele da lete za Niš (na stranu što što je aerodrom u Sofiji veoma blizu i može se lako organizovati tranposrt odatle).

Jeftini letovi Nis

Upotreba povoljnih cena i direktnih letova je korisna na svakom putovanju. Ukoliko želite da putujete do nekog mesta sa kojim nemamo direktnu vezu, možete upotrebiti aerodrom u Sofiji ili Beogradu za to.

Sofija je veoma blizu grada Niša, oko 180km. Možemo Vam pomoći oko smeštaja, najpovoljnije avio karte kao i transporta do i od aerodroma do Niša.

Svakako preporučujeko da proverite da li Vam je potrebna viza ya željenu destinaciju pre kupovine avio karte. Za jeftine avio karte možete pogledati na našoj strani Buy airline tickets

. Vaše podatke ćemo koristiti samo da Vam javimo odgovor na pitanja. Nikako nećemo da zadrzimo nešto od podata u skladu sa GDPR.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »